Griliuje kepta vištiena su česnaku ir raudonėliais

Šefo receptai
Įkėlė: Gruod 1, 2016
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Ar badėte kada kepti vištieną ant griliaus? Ne? Labai rekomenduojame išbandyti ir pasinaudoti šiuo vištienos su česnakais, raudonėliais ir bulvėmis receptu.

Ingredientai

  • Vištienos krūtinėlė 2 vnt
  • Bulvės 8 vnt
  • Pipirai Pagal skonį
  • Druska Pagal skonį
  • Alyvuogių aliejus 1 stiklinė (-ės)
  • Raudonėlis Pagal skonį
  • Čili pipiras Pagal skonį
  • Česnakas 10 skiltelė (-ės)

Eiga

  1. Vinegretui: 8 skiltelės česnako, baltojo vyno acto 4 šaukštai, šaukštas medaus, šviežio raudonėlio lapelių, pusė šaukštelio druskos, čili pipiro pagal skonį arba pusę šaukštelio, pusė stiklinės alyvuogių aliejaus.
  2. Bulves pastatykite virtis padruskintame vandenyje nenuluptas, bet gerai išplautas. Kuomet išvis, išimkite, gerai nusausinkite ir supjaustykite. Ištrinkite alyvuogių aliejumi, pipirais prieš dėdami ant griliaus. Kepkite kol gražiai apskrus.
  3. Vištieną išplaukite ir dėkite pasimarinuoti su raudonėliais, druska, pipirais, česnaku. Marinuokite bent valandą arba palikite marinuotis iš vakaro.
  4. Kepkite ant griliaus maždaug po 10 minučių kiekvieną pusę.
  5. Padažą- vinegretą pilkite kuomet vištiena iškeps ant visų bulvių ir vištienos.
  6. Skanaus!

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!