Kitoks ir netradicinis įdarytų kiaušinių paruošimo būdas su česnakais, grietine, majonezu, imbieru, kariu.
Kitoks ir netradicinis įdarytų kiaušinių paruošimo būdas su česnakais, grietine, majonezu, imbieru, kariu.
Kiaušiniai | 4 vnt |
Majonezas | 4 šaukštas (-ai) |
Grietinė arba natūralus jogurtas | 2 šaukštas (-ai) |
Imbieras | Pagal skonį |
Petražolės | Pagal skonį |
Druska | Pagal skonį |
Pipirai | Pagal skonį |
Karis | 1 arb. šaukštelis (-iai) |
Česnakai | 1 skiltelė (-ės) |
Kiaušinius nulupkite, perpjaukite pusiau, išimkite trynius.
Česnakus sugrūskite, trynius pertrinkite per sietelį arba sutrinkite elektriniu trintuvu, sudėkite visus kitus recepte nurodytus produktus ir gerai išmaišykite.
Gauta mase įdarykite kiaušinių puseles ir apibarstykite susmulkintomis petražolėmis.