Jautienos vyniotinis

Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Jautienos vyniotinis

Ingredientai

  • Jautiena 1 kg
  • Kiauliena 300 g
  • Kiaušiniai 3 vnt
  • Pienas Pagal skonį
  • Morkos 2 vnt
  • Žirniai 100 g
  • Pipirai Pagal skonį
  • Druska Pagal skonį

Eiga

  1. Jautieną atpjauti taip, kad būtų kaip galima didesnis paviršius ir ištiesti ant drobelės ar celofano. Išmušti mediniu plaktuku ir pagardinti druska ir pipirais. Tada ant jos paviršiaus plonai paskleisti faršą.
  2. Iš kiaušinių ir pieno, kiek pasūdžius, iškepti ploną omletą. Jį uždėti ant paskleisto faršo sluoksnio. Ant omleto sudėti šiaudeliais supjaustytas morkas, žirnelius ir atsargiai susukti.
  3. Vyniotinį suvynioti į drobelę ar maistinę plėvelę ir apie 2 valandas virti pasūdytame ir prieskoniais pagardintame vandenyje.
  4. Išvirusį vyniotinį paslėgti ir atvėsinti tame pat sultinyje, kuriame virė

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!