Karštos salierų salotos
Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.
Ingredientai
- Salierai 1 vnt
- Svogūnas 1 vnt
- Druska 1 arb. šaukštelis (-iai)
- Juodieji pipirai 1 arb. šaukštelis (-iai)
- Pomidorų padažas 2 šaukštas (-ai)
Eiga
- Išsiverdam keletą salierų šakniavaisių, galima iš vakaro. Keletą svogūnų nusilupam ir supjaustom ne visai smulkiai, kad gautųsi pailgi griežinėliai. Salierus supjaustom kubeliais. Svogūnus patroškinam, kol suminkštės, sudedam salierų kubelius, druskos, pipirų ir keletą didelių šaukštų pomidorų padažo (Kėdainių, pvz.). Viską porą minutėlių dar patroškinam ir viskas - valgom!