Kefyro blyneliai

Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.

Stori bei gardūs blynai!

Ingredientai

  • Kefyras 250 ml
  • Miltai 1 skiltelė (-ės)
  • Kiaušinis 1 vnt
  • Medus 1 šaukštas (-ai)
  • Kokosų aliejus 1 šaukštas (-ai)
  • Kepimo milteliai 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Soda 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Aliejus kepimui Pagal skonį

Eiga

  1. Skysta medų ir kokosų aliejų plaku su kiaušiniu iki putų. Jei medus kietas jį garinti ant garų kartu su kokosų aliejumi, kol paskystės.
  2. Į puodelį kefyro įdedu šaukštelį sodos (tam, kad soda nusigesintų) ir viską išmaišom kiaušinio plakinyje.
  3. Kepimo miltelius sumaišau su miltais ir druska ir viska suberiu į mišinį. Tešla turi atrodyti gumuluota, pilna oro.
  4. Į įkaitintą keptuvę dėti šaukštelį kokosų aliejaus. Tešla dėti su šauktu, vienas blynas vienas šaukštas

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!