Lašiša su krevečių padažu

Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Lašiša su krevečių padažu

Ingredientai

  • Lašiša 250 g
  • Krevetės 30 g
  • Svogūnas 1 vnt
  • Sviestas 80 g
  • Miltai 1 šaukštas (-ai)
  • Druska Pagal skonį
  • Žuvies pireskoniai Pagal skonį
  • Krapai Pagal skonį

Eiga

  1. Žuvį nuskuskite, nuplaukite, nusausinkite ir paskaninkite prieskoniais. Palaukite apie 30 min. Keptuvėje su sviestu (30 g) pakepkite smulkiai supjaustytus svogūnus, sudėkite krevetes, įberkite prieskonių, druskos, o po kelių minučių ir miltus. Gerai sumaišykite.
  2. Kai miltai apkeps, supilkite sultinį arba vandenį. Padažas turi būti vidutinio tirštumo.
  3. Keptuvę nuimkite nuo ugnies ir įmaišykite susmulkintus krapus. Lašišą kepkite kitoje keptuvėje su sviestu (50 g). Patiekdami ant žuvies užspauskite citrinų sulčių, užpilkite padažo.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!