Medumi glazūruotos morkos

Šefo receptai
Įkėlė: Lapk 29, 2016
Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Medumi glazūruotos morkos - puikus garnyras tinkantis prie įvairių patiekalų. Šį būdą naudoti galite su visomis mėgiamomis daržovėmis.

Ingredientai

  • Morkos 300 g
  • Medus 2 šaukštas (-ai)
  • Citrinos sultys 1 vnt
  • Juodieji pipirai Pagal skonį
  • Šviežios petražolės Pagal skonį

Eiga

  1. Užkaiskite vandenį, įpilkite druskos, sudėkite morkas, pavirkite iki kol suminkštės, apie 6 minutes.
  2. Nusausinkite morkas ir įdėkite į keptuvę su sviestu, medumi, citrinos sultimis, supjaustytomis petražolėmis. Kepinkite apie 6 minutes. Galite taip pat įdėti riešutų, sezamo sėklų, saulėgrąžų ir česnako, jeigu mėgstate.
  3. Apibarstykite druska, pipirais ir šviežiomis petražolėmis.
  4. Taip kepinti galite įvairias mėgstamas daržoves.
  5. Skanaus!

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!