Morkų keksas

Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Morkų keksas

Ingredientai

  • Kiaušiniai 1 vnt
  • Pienas Pagal skonį
  • Aliejus Pagal skonį
  • Morkos 2 vnt
  • Miltai 1 stiklinė (-ės)
  • Kepamieji milteliai 2 arb. šaukštelis (-iai)
  • Vanilė 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Cinamonas 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Druska Pagal skonį
  • Lazdyno riešutai 50 g
  • Rudasis cukrus 1 stiklinė (-ės)

Eiga

  1. Įkaitiname orkaitę iki 175 C. Tuo tarpu suplakame kiaušinį, pieną, aliejų ir tarkuotasmorkas. Kitame dubenyje sumaišome miltus, kep. miltelius, vanilinį cukrų, cinamoną, riešutus, druską ir cukrų. Įpilame pieno mišinį ir lengvai viską išmaišome. Tešlą sukrečiame į sviestu išteptą kepimo formą ir kepame ~40 min. Arba kol pagaliukas įkištas į pyrago vidurį išlys sausas.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!