Pangasija kiniškai
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.
Kai norisi kažko žuviško ir kiniško viename:)
Ingredientai
- Pangasijų filė 4 vnt
- Raudonoji paprika Pagal skonį
- Ananasas 100 g
- Bambukų ūgliai 100 g
- Česnakas 2 skiltelė (-ės)
- Vanduo 150 ml
- Ananasas 50 ml
- Krakmolas 1 šaukštas (-ai)
- Aliejus 2 šaukštas (-ai)
Eiga
- Žuvies filė supjaustyti juostelėmis, pavarstyti prieskoniais ir iš abiejų pusių apkepti karštame aliejuje. Apkeptą žuvį išimti iš keptuvės.
- Česnakus susmulkinti. Ananasų griežinėlius ir raudonąją papriką susmulkinti. Į keptuvę, kurioje kepė žuvis, sudėti papriką, ananasus, bambukų ūglius, česnaką ir pakepinti apie 10 min. Supilti vandenį, ananasų sultis, pasūdyti, jei reikia, įberti žiupsnelį cukraus.
- Krakmolą gerai išmaišyti pusėje puodelio vandens ir supilti į keptuvę. Kai padažas sutirštės, sudėti žuvies juosteles ir dar pakaitinti 5 min. Tiekti su biriai virtais ryžiais.