Paprikų troškinys su keptomis dešrelėmis
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.
Ingredientai
- Raudonoji paprika 3 vnt
- Morkos 1 vnt
- Svogūnas 1 vnt
- Česnakų skiltelės 4 vnt
- Konservuoti pomidorai 400 g
- Aliejus 3 šaukštas (-ai)
- Druska Pagal skonį
- Bazilikas 1 arb. šaukštelis (-iai)
Eiga
- Dešreles sudedame į skardą ir kepame maždaug pusvalandį.
- Paprikas susmulkiname kubeliais, morką – plonomis juostelėmis, svogūną – pusžiedžiais.
- Svogūnus sudedame į keptuvę ir kepame, kol pasidarys skaidrūs, tada suberiame smulkiai supjaustytą česnaką, morkų šiaudelius ir paprikas. Viską lengvai kepiname keptuvėje.
- Beriame daržoves į puodą, supilame pomidorus (juos irgi truputį pasmulkiname), pusę stiklinės vandens. Troškiname maždaug 20 minučių.
- Dešreles pasmulkiname gabaliukais ir beriame į troškinį, pagardiname prieskoniais ir dar patroškiname keletą minučių.