Pertrinta vištienos sriuba
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.
Ingredientai
- Salierai 300 g
- Poras 1 vnt
- Bulvės 3 vnt
- Česnakai 2 skiltelė (-ės)
- Sultinys Pagal skonį
- Grietinėlė 100 ml
- Aliejus 1 šaukštas (-ai)
- Druska Pagal skonį
- Pipirai Pagal skonį
- Muškatas Pagal skonį
- Čiobreliai Pagal skonį
Eiga
- Porus ir česnakus supjaustyti, pakepinti įkaitintame aliejuje.
- Daržoves supjaustyti, sudėti prie porų ir čenakų, trumpai apkepti ir užpilti sultiniu.
- Virti, kol daržovės suminkštės.
- Pagardinti prieskoniais, pavirti kelias minutes ir nuimti nuo ugnies.
- Sriubą sutrinti, įmaišyti grietinėlę ir perpilus atgal į puodą dar pakaitinti.
- Patiekti su virta vištienos filė.