Prancūziškas batonas su sūriu
Porcijos:
10+ porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.
Labai greitas užkandis, vos keli ingridiantai ir gausis skanus užkandis vos per keletą minučių.
Ingredientai
- Prancūziškas batonas 2 vnt
- Sūris 300 g
- Pankoliai, bazilikai, krapai ar kitos aromatinės žolelės Pagal skonį
- Pipirai 1 žiupsnelis
- Sviestas (nebūtina) 15 g
Eiga
- Batonus perpjaunam per pusę.
- Sutarkuojame sūrį smulkia tarkos puse.
- Ištepti sviestu batoną, apibarstyti tolygiai visą sūrį, krapus, bazilikus ar kitas Jūsų pasirinktas žoleles.
- Taip pat gali žiupsnelį pipirų dėti (pagal skonį)
- Kepti 180 laipsnių apie 10 min. Folija apdenkit visą batoną su sūriu, kad nepradėtų anksčiau laiko skrusti.
- Skanaus!