Prancūziškas užkandis

Užkandis prie vyno.

Užkandis prie vyno.

Ingredientai

Prancūziškas batonas 1 vnt
Fermentinis sūris 200 g
Saldžioji paprika 1 vnt
Pomidoras 1 vnt
Salsa padažas 2 šaukštas (-ai)
Baziliko lapeliai 1 g
Krapai 1 pagal skonį
Kumpis arba dešra 100 g
  • 1

    Supjaustykite prancūzišką batoną maždaug 2-5 centimetro ilgio riekelėmis.

  • 2

    Smulkiai supjaustykite kumpi ar dešrą, pomidorą ir papriką. Susmulkinkite krapus ir sumaišykite su pomidorais ir paprikomis. Visą mase pagardinkite bazilokos padažu

  • 3

    Sutarkuokikite sūrį.

  • 4

    Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių. Paruoštą masę tolygiai užtepkite ant batono riekelių. Apibarstykite tarkuotu sūriu ir baziliku.

  • 5

    Kepti vos kelias minutes, kol sūris išsilydys.

  • 6

    Skanaus!

Rekomendacijos jums:

Panašūs receptai

Rūkytas kumpis su obuoliais 15min
Ant griliaus keptų daržovių sumuštinis 15min