Pyragėliai su obuoliais ir cinamonu

Šefo receptai
Įkėlė: Gruod 1, 2016
Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Paprasti , bet labai skanūs pyragėliai! Ypač gardu valgyti dar šiltučius pyragėlius!

Ingredientai

  • Sluoksniuota bemielė tešla 1 vnt
  • Obuoliai 2 vnt
  • Cinamonas 2 arb. šaukštelis (-iai)
  • Cukrus 2 arb. šaukštelis (-iai)

Eiga

  1. Pirmiausia, nulupame obuolius supjaustome arba sutarkuojame ir sumaišome su cinamonu , cukrumi.
  2. Sluoksniuotą bemielę tešlą supjaustome mažais kvadratėliais arba pjauname pusiau ir į vidų dedame obuolio, užlenkiame. Galite obuoliukus ir tarkuoti.
  3. Visa tai dedame į kepimo skardą ir kepame maždaug 15-20 minučių 180 laipsnių orkaitėje.
  4. Iškepus pyragėliams galime juos pabarstyti cukraus pudra ar patepti pašildytu medumi ir užberti spalvotų dekoracijų.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!