Rauginti kopūstai su baravykais ir grietine

Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.

Rauginti troškinti kopūstai, tinkami garnyrui, pagrindiniam patiekalui, įdarams.

Ingredientai

  • Grietinė 1 stiklinė (-ės)
  • Sviestas 1 šaukštas (-ai)
  • Druska 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Juodieji pipirai 4 vnt
  • Kmynai 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Lauro lapai 2 vnt

Eiga

  1. Paruošti džiovintų baravykų sultinį: užpilti baravykus vedančiu vandeniu ir pavirti 10-15 min.
  2. Baravykų sultiniu užpilti litrą raugintų kopūstų. Sudėti smulkiai supjaustytus džiovintus baravykus, pipirus, druską, lauro lapus, jei kopūstai labai rūgštūs - šaukštelį cukraus, stiklinę grietinės ir svieste pakepintų miltų.
  3. Troškinti kol kopūstai suminkštės.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!