Silkė su kava
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.
Tradicinis silkės receptas su truputėliu naujovių.
Ingredientai
- Silkė 1 vnt
- Svogūnas 2 vnt
- Džiovinti grybai 1 stiklinė (-ės)
- Kavos pupelės 2 šaukštas (-ai)
- Majonezas 150 g
- Žalumynai Pagal skonį
Eiga
- Džiovintus grybus išmirkome vandenyje, susmulkiname ir kepame kartu su supjaustytais svogūnais.
- Į silkinę sudedame išvalytą ir susmulkintą silkę.
- Ant jos užberiame šaukštą maltos kavos, po to sudedame atvėsusius grybus bei svogūnus, užberiame dar šaukštą kavos, o ant viršaus pilame majonezą.
- Taip paruošta silkė turi pastovėti apie 12 val.
- Prieš patiekiant silkę ant stalo papuošiame žalumynais.