Skrebučiai su porais ir mėlynuoju sūriu

Šefo receptai
Įkėlė: Gruod 1, 2016
Porcijos:
1 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Ingredientai

  • Poras 3 vnt
  • Sviestas 2 šaukštas (-ai)
  • Alyvuogių aliejus 2 šaukštas (-ai)
  • Duona 6 riekė (-ės)
  • Mėlyno pelėsio sūris 60 g
  • Citrinų sultys 1 vnt

Eiga

  1. Porus perpjauti išilgai, supjaustyti baltą ir šviesiai žalią dalį 0.6 cm storio pusžiedžiais. Turėtų išeiti apie 3 stiklines pjaustytų porų.
  2. Porus pamerkti į šaltą vandenį, kad tarp lakštų neliktų purvo, išimti, lengvai nusausinti ir dėti į įkaitintą aliejaus ri sviesto mišinį. Porus pabarstyti druska, pipirais, uždengus troškinti apie 25 min.
  3. Duonos riekeles aptepti aliejumi, paskrudinti. Uždėti sūrio, kol riekelės dar karštos, kad jis aptirptų, ant viršaus dėti porų, pagardinti citrinos sultimis ir patiekti.
  4. Galima ant riekelių dėti porus, o tik po to sūrį – jūsų pasirinkimui.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!