Šokoladinis pyragas
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.
Pyragas buvo stebėtinai skanus ir šlapias.
Ingredientai
- Miltai 1 stiklinė (-ės)
- Cukrus 1 stiklinė (-ės)
- Kakava 1 stiklinė (-ės)
- Kepamieji milteliai 1 arb. šaukštelis (-iai)
- Soda 1 arb. šaukštelis (-iai)
- Kiaušiniai 1 vnt
- Tirpintas sviestas 1 stiklinė (-ės)
- Cukraus pudra 1 šaukštas (-ai)
Eiga
- Iki vientisos masės sumaišyti miltus, cukrų, kakavą, kepimo miltelius, sodą ir karštą vandenį. Įmaišyti kiaušinį ir sviestą.
- Tešlą supilti į riebalais pateptą 20 x 20 cm dydžio kepimo skardą. Kepti iki 180º C įkaitintoje orkaitėje 30 – 35 min.
- Ataušinti ir pabarstyti cukraus pudra (aš puošiau tirpintu šokoladu).