Tortas su uogomis

Porcijos:
1 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Greitai paruošiamas ir nuostabaus grožio tortas. Šį receptą puikiai galite naudoti gimtadienio šventėms. Tortas gaunasi pasakiškai skanus, gaivus. Receptas 100% patikrintas.

Ingredientai

  • Biskvitai 3 vnt
  • Obuolys 1 vnt
  • Uogos 400 g
  • Citrina 1 vnt
  • Grietinė 400 g
  • Kivis 1 vnt
  • Cukrus 2 arb. šaukštelis (-iai)
  • Vabilinis cukrus 1 arb. šaukštelis (-iai)

Eiga

  1. Pasiruošiame 3 biskvito lakštus, riebią grietinę (aš perku tą dvaro maišelį ir visą sunaudoju), šaldytas arba šviežias uogas, 1 kivio vaisių, 1 obuolį, cukrų, vanilinį cukrų, išspaudžiame citrinos sultis. Galite naudoti ir pusantros citrinos.
  2. Kremui naudosime riebią grietinę, citrinos sultis, 1 šaukštą cukraus, 1 šaukštelį vanilinio cukraus. Viską gerai, išmaišome, kiek paplakame.
  3. Pertepame kremu biskvito lakštus ir užberiame uogų ant pirmojo sluoksnio. Ant antrojo užtepę dėkite supjaustytą vieną obuolį.
  4. Pasiliekame kremo viršutiniam sluoksniui. Išdėliojame, uogas, kivius, jeigu darysite tokį patį paveiksliuką kaip nuotraukoje, sutarkuokite citrinos žievelę širdelės viduriui.
  5. Jeigu naudojate šaldytas uogas, dedame 2 valandoms į kamerą, kad uogos nepatižtų, 2 valandos prieš naudojimą išimkite iš kameros, galite laikyti šaldytuve. Jeigu naudojate šviežias uogas, galite į kamerą nedėti, tačiau palaikius kameroje tortas būna šaltas ir labai skanus. Tik šaldytuve pabuvęs jis neturi tokios gaivinančio skonio.
  6. Skanaus!

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!