Veršienos ir perlinių kruopų troškinys

Šefo receptai
Įkėlė: Lapk 29, 2016
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Ingredientai

  • Veršiena 700 g
  • Morkos 3 vnt
  • Svogūnas 2 vnt
  • Raudonasis svogūnas 2 vnt
  • Perlinės Kruopos 200 g
  • Lauro lapai 2 vnt
  • Gvazdikėliai 4 vnt
  • Juodieji pipirai 5 vnt
  • Aliejus Pagal skonį
  • Druska Pagal skonį
  • Poras 1 vnt

Eiga

  1. Perlines kruopas nuplaukite, užpilkite vandeniu ir išbrinkinkite. Mėsą supjaustykite gabaliukais ir kartu su morkomis pakepkite keptuvėje su aliejumi. Pasūdykite. Mėsą sudėkite į puodą, suberkite prieskonius, užpilkite truputį vandens ir troškinkite. Maždaug po 10 min. sudėkite perlines kruopas.
  2. Svogūnus supjaustykite į 4 dalis, pakepkite keptuvėje su aliejumi ir sudėkite į troškinį. Įpilkite dar truputį šilto vandens ir baikite troškinti. Papuoškite porais arba svogūnų laiškais.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!