Vištienos iešmeliai su vynuogėmis
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.
Ingredientai
- Vištienos krūtinėlė 500 g
- Alyvuogių aliejus 2 šaukštas (-ai)
- Citrinų sultys 1 šaukštas (-ai)
- Česnakas 3 skiltelė (-ės)
- Vynuogės 100 g
Eiga
- Vištieną supjaustyti nedideliais gabaliukais.
- Aliejų sumaišyti su citrinos sultimis, įspausti česnaką, įberti druskos, pipirų pagal skonį, prieskonių. Gautu marinatu užpilti vištienos gabaliukus, išmaišyti ir palikti marinuotis (ne šaldytuve) maždaug 30 min.
- Medinius iešmelius apie 15 min. pamirkyti vandenyje.
- Vištienos gabaliukus ir vynuoges susmeigti ant iešmelių. Kepti orkaitėje arba ant grilio, kol vištiena iškeps ir paskrus.
- Pateikti su kuskusu, ryžiais arba ryžiais su daržovėmis.